El misteri dels Farrioles

El misteri dels Farrioles

Sinopsi: La Rita és una noia jove, independent, oberta i valenta. Viu sola en un àtic petit des d'on pot veure les muntanyes que toquen a Almoster, al Camp de Tarragona.

Un vespre rep una carta d'una dona desconeguda que li demana que vagi a visitar-la; el contingut l'ha inquietat. En fer-se de nit, surt a la terrassa i contempla les cases llunyanes enfilades pels turons. De sobte els llums procedents d'un casalot abandonat s'encenien i s'apagaven com sin fos un codi Morse per transmetre alguna informació telegràfica. Això la deixa molt intrigada perquè aquella casa gran sempre li ha despertat curiositat. Pocs segons més tard el timbre de la porta la sobresalta. Qui pot ser en aquella hora?

Mai no hauria sospitat tot el que s'amaga darrere dels seus orígens si no hagués rebut aquella carta estranya i no l'haguessin intrigat els llums del casalot. Però la curiositat té un preu i afrontar un segrest no és fàcil si hi ha algú disposat fins i tot a matar. Editorial Cruïlla de Barcelona. 13 edicions