Confidències vora el Tàmesi

Confidències vora el Tàmesi


Sinopsi. "En Ronan i la Maud s'instal·len a viure a Liverpool a finals dels anys quaranta perquè la crisi econòmica els ha obli­gat a deixar Dublín. Seran anys difícils.

La Maeve, nascuda a Liverpool, que acaba de trencar amb el seu xicot, decideix marxar de casa per obrir-se camí a Londres el 1974. La necessitat d'allunyar-se de la seva fallida relació, dels pares, especialment de la Maud, catòlica estricta i domi­nant, d'en Darren, el germà que la fa patir perquè és un ressen­tit amb la societat, esdevindrà l'excusa perfecta per anar-se'n de la ciutat que l'ha vist créixer, ara fa vint-i-dos anys, fugint d'aquell entorn que no li permet trobar la felicitat.

Entrar a treballar a l'agència de comunicació i publicitat Saatchi & Saatchi, clau en la victòria dels tories en les elecci­ons del maig del 1979, li donarà noves oportunitats. Coneixerà en Harry Moss i l'Edward Hickson, que li canviaran la vida entre amors, desamors, infidelitats i esperança.

La Maeve ens endinsarà en un Londres que va des dels anys setanta fins als inicis dels noranta que marcaran el seu dia a dia i el de tota una generació. Descobrirem una desconeguda àvia Sally i les vivències de la protagonista al 10 de Downing Street, en una època políticament i socialment convulsa".

@OnadaEdicions

*Il.lustració de la coberta, Teresa Llorach

Canal Més 324 -TV3- Entrevista de Xavier Graset a Maria Lluïsa Amorós 

Ràdio Puig-reig. Josep Genescà. Entrevista a Maria Lluïsa Amorós 22/04/2023

Revista Cambrils. Josep M. Ferrando. Club de Lectura Biblioteca Cambrils 30/01/24 Confidències...